SPOLU TO DÁME

SPOLU TO DÁME

2DČD12
Režie:Marc Rothemund
Hrají:Elyas M'Barek, Philip Schwarz, Nadine Wrietz, Uwe Preuss
Délka:104 minut
Žánr:Drama

Trailery

Fotogalerie

Plakáty

Hvězda série Fakjů pane učiteli v komedii inspirované skutečným příběhem.

Elyas M´Barek, představitel učitele Zekiho z populární série „Fakjů pane učiteli“ se vrací do kin jako nezodpovědný floutek Lenny, který dostane na starosti patnáctiletého Davida s vážně nemocným srdcem. Davidova prognóza říká, že svých šestnáctých narozenin už se nejspíš nedožije. Lenny proto pojme péči zcela po svém - bez pravidel. Jestli má David umřít mladý, nemá smysl dělat domácí úkoly... zato ukrást auto, vidět striptýz a zamilovat se do nějaké holky, se aspoň jednou v životě prostě musí!

Pokud Vám také před časem učarovala tematicky podobná komedie Nedotknutelní, nenechte si ujít ani tento snímek, inspirovaný skutečným příběhem a knihou, kterou sepsal jeden z kamarádů chlapce, jež byl předobrazem hlavního hrdiny.

Země původu:

  • Německo

Hrají: Elyas M'Barek , Philip Schwarz , Nadine Wrietz , Uwe Preuss , Lisa Bitter , Jürgen Tonkel , Sebastian Gerold , Tesha Moon Krieg , Jo Kern , Lena Meckel , Karin Thaler , Joshua van Dalsum , Gerhard Wittmann  •  Režie: Marc Rothemund  •  Scénář: Maggie Peren , Andi Rogenhagen