Beseda s projekci filmu Vítěz /Jan Budař a Petr Horký /ZRUŠENO

Beseda s projekci filmu Vítěz /Jan Budař a Petr Horký /ZRUŠENO

Délka:120 minut

Fotogalerie

Plakáty

VSTUPENKY BUDOU VRÁCENY NA POKLADNĚ KINA

Jan Budař a Petr Horký - VÍTĚZ

Krátký film s besedou (cca 120 min s pauzou)

"Je to film našich vnitřních kluků," říkají Jan Budař a Petr Horký. "Někdy chce odvahu přiznat si, jaký s nimi máme vztah. Komedie to není, ale to neznamená, že se nemůžete smát."

Petr Horký a Jan Budař jsou výrazné osobnosti naší kulturní scény. Oba svými aktivitami obsáhnou hned několik oborů. Na projektu VÍTĚZ spojují své tvůrčí síly jako dva filmaři – režiséři, ale i jako moderátoři a "muži na pódiu". VÍTĚZ (krátký film s besedou) představuje divákům nejenom jejich patnáctiminutový hraný film, ale i následnou moderovanou debatu obohacenou o povídání obou mužů. A že mají oba o čem vyprávět...

Mluvit je možné o čemkoliv. Moderuje, odpovídá, ptá se: Petr Horký a Jan Budař a také diváci, kteří mají chuť klást dotazy nebo sdílet své životní zkušenosti.

Těšíme se na výpravu za hledáním chlapské duše, na setkání, povídání i na lidské katarze, které sdílení hlubokých témat často probouzí a otevírá tak naše srdce a proměňuje životy.

Po skončení programu následuje autogramiáda.

O FILMU VÍTĚZ:

I otec může být čulák.

Krátký film VÍTĚZ (15 min) natočili dva režiséři - Petr Horký a Jan Budař. Snová poetika příběhu vykresluje sílu vztahu otce a syna a význam uzdravení ran, které mohou rodinné vazby přinášet. Tento film by se dal charakterizovat jako psychologicko - autobiografický. Jan Budař se zhostil i hlavní dvojrole - úspěšného spisovatele, který sdílí svůj dávný zážitek s otcem (Jan Budař) s nímž hrál jako osmiletý šachy. Ve filmu dále hrají: Terapeut (spisovatel Josef Formánek), Malý Honzík (Michael Vesecký), Mladá žena (Jana Badíková) a Zralá žena (Radka Fišerová).

Země původu:

  • Česká republika

Jan Budař a Petr Horký - VÍTĚZ/film/ !!představení zrušeno pro nezájem!!

7. 5. úterý

Ceny19:00