THE BACKWARDS – The Beatles ´66 Tour

THE BACKWARDS – The Beatles ´66 Tour

Délka:120 minut

Fotogalerie

Plakáty

Košická skupina The Backwards začala svou kariéru v roce 1995 původní tvorbou, poté následovalo spontánní rozhodnutí věnovat se hudbě své nejoblíbenější skupiny Beatles. První koncertní vystoupení se odehrálo v září 1996.

První úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat. Nejvýznamnějším a nejzásadnějším bylo vítězství na Světovém Beatlefestu v New Yorku v roku 1998, kde za sebou nechali celou konkurenci - 36 kapel z celého světa. Beatlefest v New Yorku kapela pokořila podruhé v březnu 2003. Po pěti letech se "obhájci titulu z roku 1998" opět zúčastnili Světového Beatlefestu a opět za ohlušujícícho řevu fanoušků i silné konkurence čítající tentokrát 44 kapel získali první místo.

Backwards také ztvárnili Beatles ve stejnojmenném divadelním představení na Nové scéně v Bratislavě, které se dočkalo více než stovky repríz. V podobném projektu „Brouci“ – muzikálovém představení inspirovaném Beatles – účinkovali také v pražském Divadle Spirála. Dalším projektem bylo v roce 2003 hudebně-taneční představení Beatles na scéně Národního divadla moravskoslezského v Ostravě.

THE BACKWARDS – The Beatles ´66 Tour

28. 11. čtvrtek

Ceny19:00